Михайло Мудрик стана поредния играч, който подписа за голяма сума с

...
Михайло Мудрик стана поредния играч, който подписа за голяма сума с
Коментари Харесай

Мудрик: Сега казват, че съм загубеняк, но един ден ще съм победител

Михайло Мудрик стана следващия състезател, който подписа за огромна сума с Челси по време на януарския трансферен прозорец. 22-годишният футболист има компликации в британския футбол, регистрирайки единствено една асистенция и нито един гол в седем мача, което накара някои да допускат, че той към този момент би трябвало да бъде избран като неуспех. Мудрик обаче е решен да не слуша своите недоброжелатели и резервира цялостната си религия в способността си да се трансформира в сполучлива състезател на " Стамфорд Бридж ".

" Мога да кажа да, това е огромно напрежение, само че не е за първи път. Харесвам този напън, тъй като този, който споделя, че съм загубеняк, един ден ще каже, че съм победител. Добра е позицията на номер 9. По-лесно е, когато топката пристигна по земя, само че е по-тежко, когато я получите във въздуха. Но зависи какъв мач имаме, в някои случаи може би е по-добре за мен да играя точно по този начин, само че в други би било уместно и за тима да играя по крилото. Времето ще покаже ", показа Мудрик.

Челси, който продължава да е 10-ти в таблицата на Висшата лига, макар че пръсна към 600 милиона паунда за нови играчи през този сезон, ще се завърне в игра в събота, когато ще бъде хазаин на Астън Вила.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР